06-144 66 022
Verhelp uw schimmelnagels

PACT Schimmelnagels

Schimmeldiagnostiek

Bij de eerste afspraak wordt er middels een Fungicheck  vastgesteld of er een schimmel aantasting aanwezig is. De uitslag van deze check is binnen enkele minuten bekend. Bij een negatieve uitslag is er geen schimmelaantasting aanwezig. Bij een positieve uitslag resultaat volgt er een intake voor het inplannen van vervolgafspraken van schimmelbehandeling. Deze afspraken worden vastgelegd in een behandelplan.

Schimmelbehandeling

Een schimmelnagel geneest zelden of nooit vanzelf, waardoor deze zich langzaam kan uitbreiden tot een besmetting van gezonde nagels, behandeling is dan noodzakelijk.

Met het gebruik van de PACT-lamp worden schimmels op voet- en vingernagels gedood. Er wordt eerst een speciale lichtgevoelige kleurstof op de schimmelnagel aangebracht. De PACT-lamp produceert een sterke lichtbundel, die de lichtgevoelige kleurstof omzet in singulett-zuurstof. Deze zuurstofvorm beschadigt enkel de celwand van de schimmel, waardoor deze gedood wordt. Schimmelnagel behandelingen met PACT Therapie zijn pijnloos, veilig,  doeltreffend en zonder bijwerkingen.

Na de behandelingen met de PACT-lamp, is het raadzaam om de behandelde nagel(s) te verzorgen, met schimmelspray en nagelolie,  tevens schoenenspray te gebruiken. Enerzijds om her-besmetting vanuit de omgeving te voorkomen en anderzijds om de nagel, in staat te stellen gezond te laten groeien.

MAAK EEN AFSPRAAK

U bent welkom in mijn praktijk